Laakdal, 20/04/2022

 

Beste leden,

 

Het bestuur is blij dat na meer dan 2 jaar corona ellende er een einde lijkt te komen aan deze ongekende crisis . De impact op onze competitie was groot , bijna 2 jaar zonder competitie en tornooien . We zijn dan ook verheugd dat het seizoen volledig zal kunnen gespeeld worden en we terug onze tornooien kunnen organiseren . De competitie duurt wel iets langer dit seizoen waardoor de prijsuitreiking  dit jaar niet tijdens het rankingtornooi zal kunnen plaatsvinden . In de plaats hiervan zullen we een aparte prijsuitreiking organiseren voor alle kampioenen , meer info volgt hierover nog op www.dfk.be .

 

Door het wegvallen van de beker was het wedstrijdbeheer onoverzichtelijk geworden . Op vraag van velen hebben we dit opgelost door de bekerwedstrijden te verwijderen . Helaas zijn hierdoor alle 180’s , kortste legs en hoogste uitworpen mee verdwenen . Normaal kunnen wij dan een beroep doen op een back up . Alles was in gereedheid gebracht om terug te keren naar de situatie voor dat we de beker verwijderden , helaas bleek de vorige back up mislukt en waren we onze gegevens kwijt .

Wij zijn al bezig geweest om de resultaten te recuperen waardoor we 50 % van de gegevens hebben .

Graag willen we jullie hulp inroepen , kunnen jullie de ingevulde papieren wedstrijdformulieren van de gespeelde bekerwedstrijden doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of deze afgeven tijdens het rankingtornooi .

 

 

Het rankingtornooi zal dit jaar plaats vinden op 28 mei  in de gemeentelijke sporthal te Veerle-Laakdal op onderstaand adres. De deuren gaan open om 12.00h, er kan ingeschreven worden tot 13.30h.

 

Sporthal Kwade plas

Kwade Plas 12

2431 Veerle-Laakdal

 

 

De ploegen die hun  dartskaften (seizoen 19/20)  met bijhorende lidkaarten nog niet ingeleverd hebben kunnen  dit doen op het rankingtornooi of tot 28 juni 2022 in Café t’ Centrum Boerenkrijglaan 24 2260  Westerlo.

 

Op volgende datums worden de inschrijvingen voor komend seizoen verricht:

  1. 18 Juni 2022 van 14.00h tot 16.00h  voor provinciale  1ste en 2de gewest
  2. 25  juni 2022 van 14.00h tot 16.00h  voor 3de , 4de , 5de   gewest en nieuwe ploegen.

Alle inschrijvingen gaan door in Café t’Centrum te Westerlo.

 

De prijzen zijn 30 euro per club, 20 euro per ploeg en 12 euro per lid.

Let op! Na de algemene vergadering zal u 15 euro per lid betalen.

Zorg dat elk lid zijn inschrijving zelf ondertekent .Alle inschrijvingspapieren dienen volledig ingevuld te zijn ! Er dienen geen pasfoto’s afgegeven te worden aangezien wij geen lidkaarten meer maken .

 

Alle inschrijvingspapieren zijn beschikbaar tijdens het rankingtornooi en het hele jaar door in Café t’Centrum , of te downloaden via www.DFK.be .

 

De algemene vergadering vindt dit jaar plaats op 13 augustus 2022  om 14.00h in Café t’ Centrum te Westerlo.

 

Voor verdere informatie mag u steeds contact opnemen met 1 van de bestuursleden.

 

Darts Federatie Kempen vzw