Beste dartsvrienden ,

De competitie 20/21 staat ondertussen al enkele dagen online , zodra deze definitief is zullen ook de datums aan de speeldagen gelinkt worden .Besef wel dat er door toedoen van maatregelen van de overheid veranderingen/opschorting van speeldagen kunnen platsvinden .Hieronder kan je alvast de speeldata vinden .

Op 15 Augustus zal de info vergadering doorgaan .De aanvraag loopt bij de gemeente Westerlo  , de evenementenmatrix is ingevuld en wij hebben onze procedure opgemaakt voor de vergadering .Bij positief advies ontvangen de kapiteins een uitnodiging , waarna u uw aanwezigheid of die van een vervanger kan bevestigen .De volledige procedure zal binnenkort op ons prikbord te lezen zijn .

Natuurlijk beseffen ook wij dat het geen seizoen zoals gewoonlijk gaat worden .Het is misschien al raadzaam om in uw lokaal in samenspraak met de uitbater te bekijken hoe de wedstrijden kunnen gespeeld worden  . Binnenkort zullen wij hiervoor onze " handleiding veilig darts spelen " publiceren . Wij volgen de situatie van zeer nabij op en hopen in September met de competitie te starten .

 

DFK vzw (in oprichting)