Beste leden ,

 

 

 

Door toedoen van het Corona virus zullen de voorbereiding en de inschrijvingen voor het seizoen 20/21 er anders uitzien . Om de administratie te verkleinen en ervoor te zorgen dat er zeker geen nutteloze verplaatsingen plaatsvinden is er een vereenvoudigde inschrijving voorzien . Het inschrijven van de leden gebeurt op 1 lijst die u per ploeg invult  (1 lijst per ploeg ) en ons per mail bezorgt , de handtekeningen van uw leden verzamelt u tijdens de eerste wedstrijddag van de competitie , de complete lijst dient u dan per mail /post naar ons te sturen .Wij rekenen op uw eerlijkheid en enkel mensen op de lijst te plaatsen die bevestigd hebben om in uw ploeg te spelen .Reeds ingevulde individuele inschrijvingen voor seizoen 20/21 blijven geldig , wel dient dit op de ploeglijst vermeld te worden en dient deze mee opgestuurd te worden . De inschrijvingen gebeuren per club door de verantwoordelijke van de club .Enkele dagen na uw inschrijving ontvangt u een uitnodiging om uw inschrijvingen via overschrijving te betalen op onze bankrekening  . De kaften en pasjes moeten tijdens de AV ingeleverd worden , voor ploegen die stoppen zal nog een tijdstip afgesproken worden . We zullen geen gebruikmaken van lidkaarten dus pasfoto’s moeten niet bijgevoegd worden .Vergeet niet het document afspraken en beschikbaarheid lokaal in te vullen (Enkel als dit in uw geval noodzakelijk is ), wij zullen rekening houden met sluitingsdagen en aantal beschikbare borden beschikbaar in uw lokaal .Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur om bepaalde ploegen samen te laten spelen maar kunnen niet garanderen dat dit mogelijk zal zijn .

 

 

 

-          Er worden geen inschrijvingsdagen georganiseerd .

 

-          Alle documenten staan op onder inschrijvingen 2020/2021 op  www.dfk.be  .

 

-          Inschrijvingen indienen van 01 Juni tot en met 27 Juni , inschrijvingen worden enkel door de clubverantwoordelijke ingediend voor alle ploegen die in zijn club spelen .

 

-          De documenten (Inschrijving club + inschrijving leden +  de afspraken )  moeten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gemaild worden of per post naar Wim Oeyen Toekomststraat 1 Laakdal .Nadien krijgt u van ons een uitnodiging tot betalen , een inschrijving is pas geldig na volledige betaling van het verschuldigde bedrag .

 

-          Lidgeld per lid € 12  €10 (Na de algemene vergadering € 15 per lid )

 

-          Inschrijving ploeg € 20 € 0

 

-          Inschrijving club € 30

 

-          Alle leden inschrijven op ledenlijst per ploeg , handtekeningen van leden verzamelen bij eerste match van seizoen en aan DFK bezorgen .Reeds ingevulde individuele inschrijvingen voor seizoen 20/21 blijven geldig , wel dient dit op de ploeglijst vermeld te worden en dient deze gemaild / opgestuurd te worden .

 

-          Documenten voor ploeg en club volledig invullen en doormailen / opsturen .De bestanden die u ons doorstuurt noemt u naar uw club ,zodat wij alle info eenvoudig kunnen verwerken .

 

-          Bij vragen , twijfel niet om ons te contacteren .