Beste Dartsvrienden,

Eerst en vooral wensen wij dat iedereen gespaard blijft van het coronavirus / covid-19.
Voor de mensen die wel ziek moesten zijn van het coronavirus wensen wij hun heel veel beterschap toe.

Vermits het coronavirus zich nog steeds meer verspreid, hebben wij als bestuur dit steeds nauwlettend opgevolgd. Daarom hadden wij als bestuur al beslist om de competitie/beker tijdelijk op te schorten. Regelmatig hebben wij, als bestuur, al contact gehad om een datum te kunnen voorzien wanneer we deze terug konden laten starten.

De kans dat de horeca zaken na 19 april 2020 terug zullen heropenen  lijken zeer klein. Volgens de experts zou dit eventueel nog verder gaan tot in de gehele maand mei. Daarom hebben wij als bestuur volgende moeilijke, tevens wel verstandige en gezonde beslissing genomen:

 

1.       De competitie en bekercompetitie seizoen 2019-2020 zal niet verder meer afgewerkt worden.

2.      De competitie beëindigen op precies de helft van de competitie zodat iedereen exact één keer tegen elkaar heeft gespeeld. En op basis daarvan ook de promotie en degradatieregels hanteren.

3.      Uit respect zullen we dit jaar geen kampioenen toekennen aan het seizoen 2019-2020.

4.      Wij zijn ook genoodzaakt om tevens het rankingtornooi, kruisfinales en supercup te cancelen.

5.       Tevens zullen er geen individuele prijzen worden toegekend aan spelers van het seizoen 2019-2020.

 

Hoe we de inschrijvingen naar volgend seizoen 2020-2021 gaan doen zijn wij nog aan het bespreken en zal weldra bekend gemaakt worden.(datums en methode) 
Wat wij u wel al kunnen meedelen is dat het inschrijvingslidgeld per speler eenmalig verlaagd zal worden naar 10 euro i.p.v. 12 euro per lid. Dit geld ook voor de nieuwe leden die zich wensen in te schrijven. De club en ploeg prijzen blijven hetzelfde.

 

Verder wensen wij jullie nog een veilige gezonde tijd toe en laat ons hopen dat we weer snel kunnen buitenkomen en kunnen gaan darten!

 

 

Met vriendelijke groeten,
Dart Federatie Kempen
Het bestuur